despre noi

Profilul Companiei:

AMS Freight & Logistics este o companie romaneasca, avand o echipa cu pregătire profesională temeinică,ce detine informatiile si capacitatile necesare, flexibilitate si extra-cunostinte,pentru a aborda solicitarile partenerilor nostri cu o fundamentala seriozitate, identificand soluții prompte în diverse domenii de expeditie de mărfuri, cum ar fi (fără a se limita la): transport maritim, transport aerian, transport terestru, depozitare de marfuri, logistica marfurilor speciale, comisionare vamala și asigurarea marfurilor.

Misiune si valori:

"Tempora mutantur et nos mutamur in illis"

Timpurile se schimba, si noi cu ele…

Fiind creeata și administrata de oameni cu experienta, condusi de un "secolul 21" cu o atitudine inovatoare, AMS Freight & Logistics are misiunea de a reuși sa ofere servicii logistice integrate și de transport, de înaltă calitate, competitive, bazându-se pe principiile drepte, puternice și cu o viziune orientată spre client.

Echipa AMS este in atentia noastra permanenta, de aceea acordam fiecaruia timpul necesar pentru dezvoltare pe plan profesional, recunoastere si recompense.

Valorile AMS sunt mai mult decat simple cuvinte, sunt nucleul activitatii noastre zilnice iar performanta este angajamentul nostru.

Provocarea nu este doar sa le constientizam, ci sa ne comportam ca atare.

 


browser and hit stats