Transport maritim

AMS Freight & Logistics oferă o gamă completă de servicii de transport maritim, inclusiv (fără a se limita la):

  • transport maritim containerizat de marfă din /spre România din / spre aproape orice locatie din întreaga lume (FCL)
  • rezervările Cross - Cargo transport din /spre oriunde în lume
  • servicii de grupaj in intreaga lume (LCL)
  • procesul si procedurile de documentare
  • PORT TO PORT / sau servicii de livrare DOOR DELIVERY disponibile atât pentru importuri sau exporturi

Indiferent de volumul de marfă si / sau de greutate, folosind serviciile noastre puteti alege să transportati volume mari la nivel mondial, si / sau sarcini grele în containere pline (FCL) sau pachete mici si sarcini in grupaj (LCL).

Full Container Load (FCL)

FCL este o abreviere pentru Full Container Load. Termen FCL este utilizat în serviciul de transport maritim; descrie transportul unui container plin, de la un loc la altul. FCL de obicei implica un expeditor si un destinatar. Transportul de container complet FCL aduce, de obicei, costuri mai mici. FCL înseamnă ca încărcatura containerului atinge greutatea maximă admisă sau de măsura completa. În Incarcarea unui container este o procedură destul de dificila, iar în timpul încărcării, este necesar să se acorde atentie pentru a evita deteriorarea mărfuri. Ca atare, sunt unele reguli pe care ar trebui să le cunoasteti, în scopul de a mentinemarfa/bunurile în stare bună:

  • recipientul de încărcare trebuie să fie inspectat în interior si exterior, înainte de încărcare.
  • incărcătura trebuie să fie fixat de cel mai bun aspect interiorul containerului.
  • recipientul trebuie încărcat cu/pana la greutatea admisa.
  • Incarcatura/marfa trebuie să fie ambalata în mod corespunzător, este necesar să se folosească materiale de ambalare speciale pentru mare sau transportul aerian.
  • În timpul de încărcare va trebui să utilizati echipament adecvat, nu utilizati stivuitoare grele în container, în timpul de încărcare / descărcare, deoarece exista riscul de a deteriora podeaua containerului.

Less than a container Load (LCL) Grupaj

LCL este un termen folosit pentru a descrie transporturile mici de marfă pe ocean care insa nu necesită întreaga capacitate a unui container - de obicei, mai putin de 20 mc (metri cubi). Un expeditor de mărfuri poate creea o "consolidare" de a pune împreună mai multe transporturi LCL. Expeditorii folosesc adesea servicii LCL ca o alternativă economică pentru transportul de marfă aerian pentru mai mici, transporturile mai putin sensibile la timp.


browser and hit stats